ანგარიშისა და პერსონალური მონაცემების წაშლა
თუ გსურთ თქვენი ანგარიშისა და მასთან დაკავშირებული პერსონალური მონაცემების წაშლა, ამის გაკეთება შეგიძლიათ როგორც მობილური აპლიკაციიდან, ასევე სერვისის ვებ-ვერსიიდან.
ანგარიშის წაშლა მობილურ აპლიკაციაში
- გახსენით აპლიკაცია.
- გახსენით გვერდითი მენიუ.
- გადადით პარამეტრებში (Settings).
- გახსენით ანგარიშის (Account) განყოფილება.
- დააჭირეთ „ანგარიშის წაშლა“ (Delete Account).
- დაადასტურეთ წაშლა.
ანგარიშის წაშლა ვებ-ვერსიაში
- გახსენით სერვისის ვებ-გვერდი.
- შედით თქვენს ანგარიშში.
- გადადით პარამეტრებში (Settings).
- დააჭირეთ „ანგარიშის წაშლა“ (Delete Account).
- დაადასტურეთ წაშლა.
წაშლის დადასტურების შემდეგ თქვენი ანგარიში და მასთან დაკავშირებული ყველა პერსონალური მონაცემი სამუდამოდ წაიშლება ჩვენი კონფიდენციალურობის პოლიტიკის შესაბამისად.
დახმარება გჭირდებათ?
თუ ანგარიშის წაშლისას რაიმე პრობლემა შეგექმნათ ან აღარ გაქვთ მასზე წვდომა, გთხოვთ, დაუკავშირდეთ ჩვენს მხარდაჭერის.
29.06.2026
